FUERZA BRUTA KOMT NAAR LEEUWARDEN!

Dit wereldberoemde, grensverleggende Argentijnse gezelschap zet je wereld letterlijk op zijn kop. Ontsnap uit de realiteit en ervaar deze dynamische show, die je meeneemt naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert.
Fuerza Bruta is snel, verrassend en overal spectaculair: in de lucht, op het podium, waar je ook kijkt. Laat je meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, bewegende podia en visuele verrassingen. Dit is een 360 ° -ervaring die je niet wilt missen. Fuerza Bruta doorbreekt alle taalbarrières en vertelt een multimediaal verhaal dat het publiek volledig verrast. Na wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, komt Fuerza Bruta met de voorstelling Look Up van 5 t/m 19 december 2019 naar Leeuwarden.

De voorstelling vindt plaats in een megatent op het terrein van Mannen van Staal. Verwacht niet dat je kunt zitten tijdens dit snelle en spectaculaire clubevenement met theater, muziek, dans en acrobatiek. Terwijl je in de speelruimte staat, wordt je voortdurend verrast. Je weet niet waar je moet kijken! Dus kijk links, kijk rechts en vooral Look Up! Leeuwarden is een kleine stad voor Fuerza Bruta. Dat weerhoudt hen en Brave New World Producties er niet van het hier te laten gebeuren. Er is plaats voor 1.000 toeschouwers per show.
Bereid je voor op een avond die je nooit meer vergeet… Dans mee, wordt nat en laat je omverblazen door de live-muzikanten. Al je zintuigen worden geprikkeld. Dompel je onder in de wereld van Fuerza Bruta!

NIEUWEFUZIE PROGRAMMA

Bij binnenkomst sta je direct middenin een kunst- en filminstallatie die geïnspireerd is op de show van Fuerza Bruta en de industriële sfeer van de locatie. Je wandelt een nieuwe wereld binnen: het NieuweFuzie programma dat is vormgegeven door jonge en opkomende artiesten. Zij maken deze toegangspoort tot de wereld van Fuerza Bruta: dé complete middag of avond uit.
Zin in een hapje en een drankje? Dan kun je terecht bij een van de foodtrucks of barren in en rond de fabriek van Mannen van Staal. De deuren openen een uur voor de eerste show en gaan pas laat na de tweede show weer dicht. Tussen de voorstellingen en na de tweede late show, word je energieniveau op peil gebracht door lokale bands. Dit programma wordt samengesteld door Podium Asteriks. De livemuziek klinkt tot diep in de nacht. Het NieuweFuzie Programma is speciaal geprogrammeerd door lokaal kunstinitiatief VHDG, filmplatform New Noardic Wave en Podium Asteriks.