LOF-STIMULERINGSAWARD 2020 VOOR PROEFVERLOF & ROAST

Wethouder Friso Douwstra van Economische Zaken heeft de LOF-Stimuleringsaward 2020 uitgereikt aan Hotze Bouma (Proefverlof) en Evert-Jan van den Hoed (Roast). Het Leeuwarder OndernemersFonds (LOF) heeft deze award vorig jaar in het leven geroepen om ondernemers uit de gemeente Leeuwarden in het zonnetje te zetten die op een vernieuwende en verbindende manier actief zijn. Het LOF wil lokaal ondernemerschap stimuleren en bijdragen aan een bloeiend economisch klimaat in de gemeente Leeuwarden. De eerste award is destijds uitgereikt aan De Mannen van Staal.

Het LOF waardeert dat de ondernemers van Proefverlof/Eindeloos en Roast het afgelopen jaar middenin de coronacrisis hebben laten zien dat je met creatief omdenken kansen in de markt kunt creëren. Hun samenwerking heeft geleid tot het coronaproof inrichten van de sfeervolle Bajes Beach in de Blokhuispoort, een groot terras dat afgelopen zomer veel bezoekers heeft getrokken. Daarnaast hebben ze een bestel- en bezorgplatform ingericht – De Lekkerste van Leeuwarden – voor verse maaltijden van alle drie bedrijven.

Bij de uitvoering van een grote kerstpakkettenactie voor bedrijven werden o.a. collega-ondernemers uit de Kleine Kerkstraat en de meiden van Fier! betrokken.

Een mooie samenwerking en stimulans voor de lokale economie.