DOE MEE EN DONEER VOOR DE ZORG IN LEEUWARDEN!

De afgelopen twee jaar hebben veel zorgmedewerkers en ondernemers het door de coronacrisis zwaar te verduren gehad. En er zijn ook bedrijven die uitstekend hebben gedraaid. Hoe mooi zou het zijn als we aan de zorgmedewerkers in de gemeente Leeuwarden onze waardering kunnen laten zien én de getroffen ondernemers financieel kunnen ondersteunen?

Vanuit die gedachte werkt een groep Leeuwarder ondernemers aan een initiatief, de Leeuwarder Duim, dat op 8 maart 2022 is gelanceerd.

Laat zien dat we er voor elkaar zijn! Dus sluit je aan, doe mee en doneer aan de actie de Leeuwarder Duim, dat kan heel gemakkelijk op www.deleeuwarderduim.nl.

De Leeuwarder Duim, in het kort uitgelegd

De Leeuwarder Duim zamelt geld in bij bedrijven, bedrijvenverenigingen, fondsen, particulieren, enz.
Dit geld zetten we in om de circa 5.000 zorgmedewerkers (de zogenoemde handen aan het bed) in de gemeente Leeuwarden een voucher te geven. Het gedoneerde geld wordt volledig gebruikt voor vouchers.

In het voorjaar van 2022 ontvangen de zorgmedewerkers via hun werkgever een voucher.
Deze voucher kan worden ingeleverd bij de horeca, bedrijven en winkels die zijn getroffen door de coronacrisis.
Op www.deleeuwarderduim.nl kun je je aanmelden, zowel om te doneren als om aan te geven dat je wel wat steun kunt gebruiken.

Ook enthousiast geworden? Volg ons, like ons ook op Facebook, Instagram, Twitter, en LinkedIn, zoekterm de Leeuwarder Duim.

De Leeuwarder Duim is een initiatief van het gezamenlijke Leeuwarder bedrijfsleven!